Válassz nyelvet!

Hungarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French Galician German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish
jtemplate.ru - free extensions Joomla


Meghalt Steve Jobs

Elhunyt az Apple alapítója, és vezetője, sok technikai újítás megálmodója.

Bővebben: Meghalt Steve Jobs

Az Apple MacBook

Az első Apple MacBook-ot 2006 májusában mutatták be, az Apple iBook és Apple PowerBook 12" utódjaként, Intel processzorral.Bővebben: Az Apple MacBook

iPad 2 - Vékonyabb, könnyebb és gyorsabb, mint valaha.

Két kamera , egy a HD felvételekhez, egy az arcképes felvételekhez. Kétmagos A5 chip. 10 órás akksi idő. Mindez egy vékonyabb és könnyebb dizájnban. Most az iPad lenyűgözőbb, mint valaha.
 ipad 2

Bővebben: iPad 2 - Vékonyabb, könnyebb és gyorsabb, mint valaha.

Bemutatkozik az iPad

Az iPad, az Apple Inc. által gyártott és fejlesztett tábla számítógép, elsődlegesen platformként tervezve az audió-vizuáls médiát tartalmazó könyveknek, mozifilmeknek, zenének, játékoknak, web tartalomnak.

Bővebben: Bemutatkozik az iPad

Az Apple története

Az Apple a '70-es években indult garázsvállalkozás, szokásos amerikai sikersztorival. A vállalat vezér igazgatója és társ-alapítója Steve Jobs. Óriási sikert ért el az Apple I és Apple II-vel, azonban a valódi áttörést a Macintosh hozta csak meg.

apple logo

Bővebben: Az Apple története