Válassz nyelvet!

Hungarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French Galician German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovenian Spanish Swedish Turkish
jtemplate.ru - free extensions Joomla


Compaq CQ61

A Compaq CQ61 a Walmart-romboló CQ60-at követte, és felszerelték többek között 2Ghz AMD Sempron M100 processzorral, ATI Radeon HD 4200 videókártyával, és 2GB RAM-mal.

compaq cq61

Bővebben: Compaq CQ61

Compaq Evo

A Compaq Evo a Compaq és HP üzleti PC-kből és Laptopok-ból, valamint Thin Client-ekből ál.Compaq EVO N800V

Az Evo márkát 2001 májusában mutatta be a Compaq, mint üzlet központú márkanevet, és a Compaq Deskpro és Armada szériákat váltotta le.

Bővebben: Compaq Evo

Compaq 610

Sok kedvező árú laptop versenyzik a kis és közép vállalkozások figyelmének a felkeltéséért, köztük a Compaq 610 modellje .

Compaq 610

Bővebben: Compaq 610

A Compaq cég története

A Compaq PC gyártó céget 1982-ben alapította a Texas Instruments 3 vezető mérnöke: Rod Canion, Jim Harris és Bill Murto. Mindhárman 1000 USD-t fektettek a cég indulásába, Ben Rosen és Sevin-Rosen biztosította a kockázati tőkét. A három mérnök az első igazi Compaq számítógépet egy szalvétára rajzolták fel, egy étteremben.

compaq logo

 

Bővebben: A Compaq cég története

Compaq Pressario

A Presario egy PC-ből és notebook-okból álló széria a Compaq-tól. A Presario számítógép család 1993 szeptemberében jelent meg a fogyasztói piacon.

Bővebben: Compaq Pressario

További cikkeink...

  1. Compaq Mini